Huduppstramning laser

Fraktionerad CO2 laser

Behandling med fraktionerad koldioxidlaser är hittills den mest effektiva behandlingsmetoden på marknaden för huduppstramning/Skin tightening.
Det går att behandla ansikte, hals, dekolletage, mage, händer med fraktionerad laser.
Redan en månad efter behandlingen börjar man se en effekt. Men eftersom huden bygger upp kollagen så är det en långsam process. Hudföryngringen sker gradvis under de närmaste 6 månaderna. Huden är helt läkt efter 1 vecka, men processen fortgår ändå. 
Om man vill kan man upprepa behandlingen. Helt eller partiellt. Tidigast bör detta dock ske efter 1 månad. Slutresultatet kan givetvis variera, men fraktionerad exponering med Koldioxidlaser är i varje fall det bästa hittills, både vid behandling av rynkor och ärrvävnad. 

Detta är en mycket kraftfull metod och effekten varar lång tid – upp till fem år

Vanliga frågor:

CO2 laser och fraxel laser – vad är skillnaden?

CO2 laser och Fraxel laser är fraktionella laserbehandlingar, dvs de används för att behandla en fraktion av huden (en liten del). Fraxel är egentligen märket på lasern och är en koldioxidbaserade laserbehandling. När man syftar till Fraxel är det ofta ”Fraxel Dual laser” som avses vilket är en aningen mildare laser. Fraxel restore är en kraftfullare typ av laserbehandling .

Boka konsultation så kan vi berätta mer och komma fram till vilket alternativ som passar bäst för just dig.