Kosmetisk tatuering/Permanent make-up

En genomsnittskvinna ägnar mellan 15 min-1 timme om dagen för att lägga sin Make-Up. Om du ofta går på gym, är allergisk mot kosmetika, har ont om tid eller helt enkelt alltid vill se fräsch ut oavsett tid på dygnet så är Permanent Make-Up lösningen på problemet.

Kosmetisk Tatuering/Permanent Make-Up används för att förbättra/förstärka dina ögonbryn, eyeliner eller läppar. Under åren har kosmetisk tatuering kommit att bli allt vanligare och tekniken enklare och smidigare. Kosmetisk Tatuering är inte detsamma som traditionell tatuering. Vid traditionell tatuering sker färgsättning i ett djupare hudlager, vilket gör att tatueringen håller i sig för evigt, en Kosmetisk Tatuering håller i ca 2-3 år med gradvis blekning. Genom att genomföra en permanent Make-Up kan ögonen bli mer uttrycksfulla, läpparna kan se mer fylliga ut och ett vackert och sensuellt utseende kan fås som kanske inte kräver någon ytterligare kosmetika.

Ögonbryn

Dina ögonbryn är otroligt viktiga för ditt utseende. Korrekt formade ögonbryn ramar in ögonen och får dig att se yngre och vackrare ut. Du behöver aldrig mer använda dig av en ögonbrynspenna. Nu kan du få perfekta ögonbryn som är balanserade och symmetriska året runt. Jag använder mig den s k 3D-metoden för ett mycket naturligt och verklighetstroget ögonbryn. 3D är ett arbetsnamn på en tatuering gjorda med små strån i olika färger. Det ger dig förvillande lika verkliga ögonbryn. Dina ögonbryn blir helt fantastiska, det går knappast att se skillnad mellan tatueringen och dina egna strån. Du får ultra tunna enskilda hårstrån som ser ut som ögonbryns hår ifyllda i tunnväxta områden eller för att ge form och djup till ögonbrynen. Tatueringen håller 2-3 år, ibland längre.

Eyeliner

Många kvinnor skulle vilja ha större ögon och tjockare ögonfransar för att ge dem ett ännu mer tilltalande utseende. Permanent makeup kan ge sådana resultat och är också idealiskt för kvinnor som har problem med att lägga på ögon make up eller som har allergier, synproblem eller rinnande ögon. Du får ett vackert, naturligt utseende som ser ut som tusentals tunna ögonfranshår genom att pigment läggs i franskanten. Genom att lägga lite mer skugga kan man antingen få en mjukare och mer naturlig linje eller en mer utmanande skarp linje. Ögonläkare rekommenderar denna behandling för kvinnor som är överkänsliga mot ögon make-up eller för kontaktlins bärare.

Läppkontur

Många kvinnor är mycket medvetna om formen och storleken på sina läppar. De kan tycka att läpparna är för tunna vilket gör att de ser äldre ut och får ett hårdare utseende. Genom att använda sig av en teknik som föryngrar läpparna genom en skuggning och ljusa partier kan läppvolymen förstärkas utan behov av collagen. Denna behandling återställer kundens naturliga läppkontur. För dig som har problem med att din konturpenna eller ditt läppstift rinner ut i de fina linjer som omger munnen, kan en permanent läppkontur vara lösningen. Läppar kan göras fylligare, färgförstärkas och få en mer markerad kontur. Läppar som har blivit mer konturlösa på grund av ålder kan förbättras och få en mer markerad kontur med naturliga skönhetseffekter. En lätt färgton kan återskapa läppkonturen och därmed göra munnens linjer snyggare och fylligare. Färgvalet kan antingen matchas mot den naturliga läpptonen eller så kan du välja en favorit färg utifrån ett brett spektrum av vackra färger.

Läpp Blush

Munnens form kan komma att se yngre ut genom att läpplinjen återskapas eller genom att man med en läpp blush lägger på en färgskugga över hela läpparna. Färgerna finns i skiftningar från naturligt rosa till en djupare röd färg i både kalla och varma nyanser.Man börjar med att göra en kontur med liner-tekniken. Därefter sprids färgen ut och penslas fjäderlätt in inuti läppen. Det ger en mycket vacker effekt och kräver stor skicklighet. Många kunder har en helt naturlig färg som kan förstärka tonen, volymen och slutresultatet.

För prisuppgifter se bokningen!