Microneedling Therapy med Hyaluronic Syra

Vävnadsuppstramning/fasthet/ärr efter akne/rynkreducering

Behandlingsindikationer

  Microneedling är lämplig på en rad indikationer:
  Rynkreducering (Collagen dermal stimulering)
  Solskadad hud
  Skin tightening (vävnadsuppstramning/fasthet)
  Ärrbehandling/akne, operation eller skador)
  Pigmentbehandlingar
  Torr/känslig hud


Microneedling är ett genombrott som medicinsk produkt. Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och kan i mångt och mycket likställas med fraktionerad laserbehandling. Användningsområdet är brett och behandlingarna effektiva och säkra med få eller inga sidoeffekter. Behandlingarna består av en serie klinikbehandlingar. Vi rekommenderar 5 behandlingar för bästa resultat.

Behandlingsteknologin
Mekanismen består av smärtfri piercing av vävnaden med hjälp av extremt tunna sterila nålar (endast 0,5 mm) av rostfritt stål. När dessa nålar penetrerar vävnaden skapas tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs och ger ökad tillväxt av collagen. 

Klinikbehandling

Klinikbehandlingen görs i kur om 5 behandlingar som upprepas med 2-4 veckors intervaller. Varje behandling tar 1 timme. Först rengörs huden noga.  Sedan läggs en bedövningskräm som får sitta i 20 minuter. Därefter spritas huden. Tillsammans med ett sterilt klinikverktyg för microneedling och ett speciellt Hyaluronic serum rullas detta över huden, utan tryck, i ett visst mönster tills hela huden är jämnt behandlad. Behandlingen känns olika beroende på vilken känslighet du har. Efter behandlingen läggs en speciell mask/serum anpassad efter hudtyp.
Direkt sol bör undvikas under 2 veckor och det är mycket viktigt att använda solskydd 50+ efter behandlingen för att undvika sidoeffekter som pigmentering. Direkt efter syns ofta en rodnad som sitter i 1-2 dygn. Vid tunnare hud eller vid mycket kärl kan huden blöda lätt, vilket upphör i princip omedelbart efter avslutad needling.

Pris per behandling 2500 kr
Kur: 5 gånger 11 000 kr (rabatt 1500 kr)

Skin Rejuvinance (hudföryngring) med Nd:YAG laser

För dig från 40 år och uppåt som börjar märka av slapphet, livlöshet och fina rynkor. Denna behandling ger dig fastare hy och en fantastisk spänst och lyster.

Vid hudföryngring med laser sänds laserljus med långa våglängder (1064 nm) ned i huden. Långvågigt koherent ljus har djup penetration i huden. Det orsakar värmeutveckling i över- och läderhuden. Vi använder oss av Neodym-YAG-laser. När det blir tillräckligt varmt dras kroppens kollagen ihop sig samtidigt som det stimuleras till kollagennybildning. Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk. Hudstrukturen och balansen mellan talgproduktion och fuktbevarande förmåga förbättras, porer och små kärl minimeras, huden stramas upp, pigmenteringen blir jämnare, - huden blir mjuk, fräschare och får mer spänst och lyster! Du märker direkt att det händer något i huden. Huden blir varm under behandlingen. Ändå upplevs det behagligt. Ungefär som en spa behandling. Det första man brukar märka är att lystern återvänder till huden, men det tar ändå månader innan slutresultatet är klart. Behandlingsresultatet tar tid. Man måste ha tålamod. Det tar 6-8 månader innan du har full effekt. Vi har full förståelse för att du kan känna dig osäker inför denna typ av behandling eftersom du inte ser resultatet direkt när du kliver utanför dörren. Vi rekommenderar därför att du gärna surfar runt på internet och skaffar dig ännu mer fakta kring denna laserbehandling. Det finns mycket skrivet på internet om Nd:YAG-laser. Vi uppskattar verkligen att du är påläst och att du förstår vad det är som händer med din hud vid laserbehandlingen. Laserns ljus har en biostimulerande effekt på våra celler och det är en ganska komplicerad biokemisk process som startar i huden med hjälp av laserns unika våglängd. Bäst är resultatet för dig från tidig 40 års ålder upp till 55 - 60 som just har börjat märka att huden börjar bli lite slapp och rynkig.

Fördelen med denna behandling jämfört med en traditionell ansiktslyft är att, du slipper vara hemma från jobbet, du får inga ärr, du får en bättre hud och allt till ett pris som är avsevärd lägre än ett kirurgiskt lyft!För bäst långtidsresultat kan du underhålla med en enkel behandling 2 gånger per år. Har du mycket överskottshud, är det ändå bättre med ett kirurgiskt ansiktslyft.

För att uppnå maximalt resultat rekommenderas en serie, 4-6 behandlingar med 2 veckors mellanrum.
Därefter underhåll med 1 behandling var 4-6 månad.

Behandlingen gör inte alls ont utan är mycket rogivande och skön. Välkommen att boka tid!

Pris per behandling 1900 kr
Kur: 5 gånger 8000 kr(rabatt 1500 kr)