Pigmentfläckar och vårtor

Pigmentfläckar, hudvårtor och fibrom

godartade hudförändringar

Du utvecklar i takt med att du blir äldre allt fler pigment- och hudförändringar. Vanligtvis kan på ett enkelt och snabbt sätt avlägsna hudförändringar som åldersvårtor(Sebhorroiska keratoser), små hudflikar(skintags), dermatofibrom samt vissa ofarliga pigmentfläckar som t e x solskador, s k caffe latte fläckar. Dessa inte alls farliga och kan således tas bort med laser. Melasma är bruna, släta fläckar som sitter i ansiktet. De mörknar av solljus och bleknar spontant under vinterhalvåret. De är ofarliga men missklädsamma. Vi är dock mycket restriktiva vad beträffar borttagning av Nevus (s k födelsemärken) Detta måste alltid föregås av ett läkarbesök.

Pigmentförändringar orsakade av sol och från viss kosmetika samt
parfymer kan reduceras med hjälp av laser.
Pigmentförändringar orsakat av vissa Ex. hormonella störningar rekommenderar vi gärna att du vänder dig till hudläkare först.

Virusvårtor

Virusvårtor på händer och fötter

Det finns en stor marknad att tillgå för att försöka bli av med sina virusvårtor. Frysning, diverse vårtmedel m m. Ibland fungerar detta men inte alltid. Med hjälp av laserljuset tar vi effektivt bort virusvårtor som envist hänger sig kvar. Laserljuset koagulerar de blodkärl som ger vårtan näring och samtidigt ökar immunförsvaret i det utsatta området. Det går fort och känns inte mycket. Efter några veckor har vårtan skrumpnat ihop och huden återbildas till det normala igen. Oftast räcker det med en behandling, men vid djupa vårtor som suttit i många år kan fler behandlingar behövas.

Priser:
1 st vårta 500 kr
2 st vårtor 800 kr
3 st vårtor 1100 kr
fler än 3 st pris enligt överenskommelse.

Hudförändringar

Hudvårtor, åldersvårtor, hudflikar

Vi kan på ett enkelt och snabbt sätt avlägsna hudförändringar som åldersvårtor, fibrom, små hudflikar, fibrom samt vissa ofarliga pigmentfläckar som t e x solskador, s k caffe latte fläckar. Du utvecklar i takt med att du blir äldre allt fler pigment- och hudförändringar. Vanligtvis är dessa inte alls farliga och kan således tas bort med laser. Melasma är bruna, släta fläckar som sitter i ansiktet. De mörknar av solljus och bleknar spontant under vinterhalvåret. De är ofarliga men missklädsamma. Vi är dock mycket restriktiva vad beträffar borttagning av Nevus (s k födelsemärken) Detta måste alltid föregås av ett läkarbesök.